Stort slagsmål vid köpcentret Giraffen i Kalmar under natten till lördagen

| 16 januari, 2021

Polisen i Kalmar larmades vid tre-tiden till en restaurang vid köpcentrat Giraffen i staden. Detta för att det uppstått ett större slagsmål mellan två grupper inne på restaurangen som sedan fortsatt utanför etablissemanget.
Jourundersökningsledaren Anders Olsson vid polisen i Kalmar säger: ”Det var två gäng som slogs med varandra. De var alla män i 20-årsåldern och det är alkohol och annat inblandat i det här.”

Enligt polisen ska ingen av de inblandade behövt uppsöka sjukhus i samband med slagsmålet men de har skrivit flera anmälningar om misshandel i ärendet. Det framgår dock inte om några anmälningar om skadegörelse har skrivits i samband med att slagsmålet började inne på restaurangen. Det framgår inte heller om restaurangen brutit mot pandemilagen då det talas om ett större slagsmålet inne på restaurangen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/slagsmal-vid-kopcentrum-i-natt/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.