INSÄNDARE: Sandra Mattisson Dahl: Detta svek mot våra pensionärer är inte acceptabelt!

| 17 januari, 2021

Samtidigt som vi ska agera hela världssamfundets samvete med alla miljarder som pumpas ut genom SIDA fullkomligt utan kontroll, för att inte tala om alla hundratals miljoner det kostar att välkomna stora delar av jordens befolkning till vårt eget land. 

Tro fan att någon måste betala, det får bli folk som byggt det här landet och är pensionärer. En  numera tärande del av befolkningen. Lyckades de styrande inte med den palliativa vården med enbart morfin som erbjöds, så får staten istället skicka pensionärerna till fattighusets ättestupa. 

Känns sådär, faktiskt. Men förvånad att inte fler vaknar och inser så totalblåsta svenska folket blivit, och fortsätter att ge sitt stöd till dessa hycklande dödgrävare…..

Sandra Mattisson Dahl


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

3 tankar på “INSÄNDARE: Sandra Mattisson Dahl: Detta svek mot våra pensionärer är inte acceptabelt!

 1. Anders

  Sveket börjar komma ikapp herrarna och damerna i det styrande partier. Kom ihåg när dom slog på trumman “alla pensionärer får 600krbi ökning 2021”.
  Mina 600kr blev 132 kr. Hur länge går det .
  En svamlande statsminister, en justitieminister med mytomaniska drag, en finansminister som mörkar alla problem och förskönar allt . Å så Veronica Palm och Stranhäll som lök på laxen.
  Nä de e’ nog nu .

  Svar
 2. Lennart H

  En förklaring är att Sverige under lång tid har tagit emot cirka fem gånger fler immigranter än våra grannländer. Immigranter blir också pensionärer och får då en pension baserat på 40 års anställning, fastän de i bästa fall bara har jobbat ett fåtal år.
  Många immigranter får aldrig jobb och betalar aldrig skatt utan lever på skattepengar istället.
  Det innebär självklart att det blir mindre pengar över till svenska pensionärer som kanske har jobbat och betalat skatt i ett helt liv.
  Regeringarna som har tillåtet massinvandring är de som skall ställas still svars – dvs röstas bort i nästa val!

  Svar
 3. ulf

  min pension ökade med 50kr och dessa är redan borta tack vare höjda elpriser….Lögnmä(S)tarna gör det igen.Vilka idioter i sverige röstar på dessa j a lögnhalsar,svenskarna är inte så dumma som man tror,de är avsevärt dummare.Finansministern flinar bara åt svenska trotjänare som är helt grundlurade av Löfvens patraskregering.Påhejade av Annie Lööf och L givetvis 🙄🙄De röstade fram Löfven och socialister/kommunister/miljödårar/ Måste vara det största politiska sveket någonsin.Glöm inte förräderiet från dem !!!!🤯

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.