Kvinna livshotande skadad efter att blivit skjuten i huvudet, en person gripen i ärendet

| 17 januari, 2021

Vid 20.40-tiden på lördagskvällen fick polisen ett larm om att en kvinna blivit skjuten i en lägenhet i Gustavsberg i Värmdö kommun. Enligt uppgift ska kvinnan vara mycket allvarligt skadad då hon blivit skjuten i huvudet. Enligt polisen så fördes kvinnan med ambulanshelikopter till sjukhus. En man som fanns i lägenheten vid polisens ankomst greps på platsen och vapnet har tagit i beslag. Polisen visste dock inte på lördagskvällen vilken relation den skadade kvinnan och mannen har.

Under lördagskvällen spärrades lägenheten av för teknisk undersökning och polisen knackade dörr i fastigheten där skjutningen skedde. Men om den tekniska undersökningen gjordes under lördagskvällen eller natten är inre känt. Polisen har däremot inlett en förundersökning om mordförsök i ärendet. Nu på söndagsmorgonen finns inga nya uppgifter om kvinnans tillstånd mer ön att hon vårdas på sjukhus med livshotande skador.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordforsok-i-gustavsberg-person-livshotande-skadad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.