Man och kvinna påkörda vid sitt hem när biltjuv stal deras bil

| 17 januari, 2021

Strax före klockan 16 på lördagseftermiddagen larmades polisen då en man och kvinna blev påkörda av en biltjuv som tagit deras bil i garaget vid huset i Vollsjö. Biltjuven lät sig inte hindras av att garageporten inte var helt öppen utan körde bilen rakt ut ur garaget varvid den enligt uppgift ska ha fått omfattande skador. Mannen och kvinnan försökte stoppa biltjuven och träffades då av bilen, men de ska inte blivit så illa skadade att det behövde föras till sjukhus. En granne som såg händelsen larmade polisen.

Under eftermiddagen och kvällen sökte polisen efter gärningsmannen som körde en äldre, vit herrgårdsvagn med stora skador i fronten. Enligt uppgift ska han försvunnit i riktning mot riksväg 13. Även helikopter ska ha använts i jakten efter bilen och biltjuven. Vid 20.30 hade tjuven inte hittats. Polisen upprättade under eftermiddagen en anmälan om grov stöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel och försök till misshandel. Enligt uppgift var det mannen själv som är i 80-årsåldern och kvinnan som ansåg att ambulanssjukvård inte var nödvändig.

https://www.expressen.se/kvallsposten/biltjuv-korde-pa-tva-personer/?fbclid=IwAR1wE5_3l4f-fr_JxFD8a86WowpiTEk36wv10NfWMpNHPt7Nym–2BfdGSI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.