Misstänkt mordförsök i centrala Västervik, yngre man till sjukhus med skärskador

| 17 januari, 2021

Strax före klockan tre på natten mot söndagen ringde en en man i 20-årsåldern och larmade att han utsatts för ett mordförsök i Västervik. Händelsen ska ha inträffat inträffat utomhus på Storgatan centralt i staden. När ambulans och polis anländer till platsen hade mannen skärskador på kroppen. Han fördes med ambulans till sjukhus.
Enligt polisens presstalesperson Evelina Olsson har skadorna åsamkats av ett tillhygge. Men de vill inte specificera det närmare än så.

Polisen säger dock att inget skjutvapen ska ha förekommit vid händelsen. Enligt uppgift på söndagsmorgonen har mannen inte hörts än av polisen och hans skadeläge är fortfarande okänt. Polisen har ännu heller inget motiv till det misstänkta mordförsöket. På sin hemsida skrivet polisen att den misstänkta gärningsmannen som de söker ska varit okänd för offret. Polisen har under natten spärrat av platsen för teknisk undersökning samt förhört ett antal vittnen på platsen.

Det är dock inte känt om den tekniska undersökningen av platsen ör gjord eller den ska göras under söndagen. Det är heller inte känt om vittnesuppgifterna gett något som kan hjälpa polisen att lösa ärendet. Ingen misstänkt ska under natten gripits för brottet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/smaland/misstankt-mordforsok-i-centrala-vastervik-ung-man-till-sjukhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.