Yasin vet exakt vad han ska säga för att få värdegrundsdemokraterna med sig

| 17 januari, 2021

Rapparen Yasin: Häktad misstänkt på sannolika skäl för stämpling till människorov anser att det är samhället som är problemet

”Samhället sätter käppar i hjulet” är hans instinktiva reaktion – vilken naiv och narcissistisk jubelidiot han är och hur är det möjligt att han som häktad kan sitta och publicera uppdateringar på instagram? Varför reagerar ingen på det? 

Och självklart är det systemets fel att vederbörande hamnar inför i häktet och ställs inför skranket. Det egna ansvaret har han ju inte alls. Han liksom står över det. 

Yasin vet exakt vad han ska säga för att få värdegrundsdemokraterna med sig, dum är han inte. är förmodligen inte ointelligent. Sannolikt har han förstått precis hur han ska uttala sig, vad han ska säga för att få dessa ”demokratisoldater” på sin sida. 

”Värdegrundsdemokrater är beredda att offra demokratiska grundprinciper för att säkra sin makt. Därför behövs fler partier bestående av vanliga människor med vanliga jobb, som brinner för en sund politik som gynnar vanligt hyggligt folk. Partier som står upp för din rätt att framföra din åsikt obehindrat, i enlighet med existerande svensk lag.”

https://medbloggen.se/…/den-oheliga-alliansen-mot…/

https://www.aftonbladet.se/…/rapparen-yasins-egna-ord…


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Yasin vet exakt vad han ska säga för att få värdegrundsdemokraterna med sig

 1. Ophelia

  Kära du,
  du har nog missförstått vårat samhälle. Här i Sverige har vi rättssäkerhet samt rättstrygghet. Samt så har vi bevisbörda vilket betyder att man är oskyldig tills motsatsen bevisats. Detta gäller även för Yasin. Så sluta behandla honom som om han redan vore skyldig innan en rättegång med dom.

  Svar
 2. Carl den 12

  Yasin är en offentlig person.
  MEN, hade han varit en vit man, så hade knappt någon stått upp för honom oavsett, om han är skyldig eller ej.

  Svarta Liv Räknas + Vita Liv Räknas(också)=I dom bästa utav världar önskade man kunde, bortse ifrån ras och se vad människor är gjord utav !!!

  Calle Von Sanning och Rättvisa, ska segra till slut och avvaktar process, men till dess sänder jag all min Omtanke och Kärlek till Einar.

  Det som skaver riktigt och rejält här, är att hade det varit det omvända, som en ursprunglig svensk kille som hade varit brottsmisstänkt förövare och brottsoffer icke ursprunglig svensk.
  Så räknas det inte som rasism, pga av en människas vithet går utanför ramen, Lika värde för alla………………………………………..

  PS Är väl medveten om att det här, hamnar självklart i boxen för rasism, när det handlar om realism och var rättvisan kommer in oavsett ???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.