Känd rappare efterlyst för grov misshandel i Husby under onsdagen

| 18 januari, 2021

Sent på onsdagseftermiddagen larmades polisen till Husby i nordvästra Stockholm efter att två män blivit misshandlade på öppen gata. När polisen kom till platsen så hittade de två män i 30-årsåldern varav den ena var misshandlad så svårt att han var medvetslös. Enligt uppgift var bakgrunden till misshandeln att en känd rappare bråkade med en person i en bil, enligt misstankarna. Två män passerade och undrade vad som hände. Rapparen ska då ha blivit arg och kontaktat flera personer som kom till platsen. Vissa i det gäng som rapparen kallat dit bar på tillhyggen som de ska ha gått lös på de två männen med. Initialt kunde ingen gripas för misshandeln, men i slutet av veckan greps tre män. Under söndagen häktades männen misstänkta för att ha deltagit i misshandeln. Ingen av männen erkänner något brott.

Enligt uppgift är nu rapparen som bråkade med en annan bilist efterlyst. Han ska vara en känd rappare som enligt uppgift ska ha miljoner lyssningar på sina låtar på Spotify. Men han har också ett kriminellt förflutet och är dömd för grov misshandel och grovt vapenbrott. Rapparen är nu efterlyst misstänkt för två fall av grov misshandel, men fortfarande på söndagen var han på fri fot. Polisen söker även efter ytterligare personer som kan ha varit inblandade i misshandeln av de två männen. Detta är den andra “kända” rapparen som på kort tid är misstänkt för grova brott. Den andra är Yasin Mahmoud som greps på nyårsafton för stämpling till människorov av en annan känd svensk artist. Yasin Mahmoud sitter sedan nyår häktad för detta brott.
Man kan dock fråga sig hur dessa kan bli kändisar för annat än sin kriminalitet, och man kan fråga sig varför någon vill spela in deras musik?

https://www.expressen.se/nyheter/gang-gick-till-attack-kand-rappare-efterlyst/?fbclid=IwAR3s-tWLoVROllONVD2WJGsT9hPZMT9CVlpZVWhl8FzrDGauTHWP5qXmmhM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.