Korkat eller lögn? Hallengren om hanteringen av Coronaviruset: “Omöjligt säga vad vi kunde gjort annorlunda”

| 18 januari, 2021
Socialminister Lena Hallengren (S) förnekade i söndagens Agenda att försök att uppnå flockimmunitet var den svenska strategin. Statsminister Stefan Löfven (S) sade att han som statsminister tar på sig det yttersta ansvaret för regeringens agerande under pandemin. Foto: Fredrik Sandberg/TT & Jonas Ekströmer/TT
“Socialminister Lena Hallengren (S) kan inte svara på vad som borde ha gjorts annorlunda för att minska smittspridningen bland äldre i våras. Hon fick frågan på söndagskvällen i SVT:s coronaspecial.I programmet förnekade både hon och statsepidemiolog Anders Tegnell att flockimmunitet var den svenska strategin, detta trots att mejlutväxling visat att så var fallet.”

Läs i Världen Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Korkat eller lögn? Hallengren om hanteringen av Coronaviruset: “Omöjligt säga vad vi kunde gjort annorlunda”

 1. ulf

  Hälften lögn och hälften korkat ! när man ser och hör Löfven och dessa clowner mitt i allt sorgligt blir det en tragisk bröderna Marx film……dessa personer säger sig göra Sverige bättre,det tyder på storhetsvansinne.Under sex S år har Sverige blivit ett totalt dåraktigt u land……🤯🙄ett socialistiskt mångkulturellt inferno.Välfärd är ett minne blott.

  Svar
 2. Carl den 12

  Följt efter våra bästa och kära grannländers restriktioner !!!

  Calle sänder all som Omtanke och Kärlek, till Norge, Finland och Danmark, ifrån experiment Sverige, som har ALLT att lära sig utav våra grannar från A-Ö🙈🙉🙊

  Svar
 3. Lars J

  Såg SVT coronaprogram i söndags. Tycker det är konstigt att ingen explicit ställde frågan om vem som beslutade och bär ansvaret för att Sverige inte skulle följa WHOs och ECDCs rekommendationer som övriga länder i Europa gjorde.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.