Polisen utreder misstänkt mordbrand när villa i Gullspång bran ner

| 19 januari, 2021

Klockan 3.20 natten till tisdagen larmas räddningstjänsten och polisen till en brand i en villa i Gullspång. När räddningstjänsten kom till platsen var villan övertänd men enligt uppgift ska ingen befunnit sig i villan när branden utbröt. Polisen är osäkra på hur branden har startat och det finns inga tydliga tecken på vad den berott på. Därför har de startat en utredning om mordbrand i ärendet. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att göras. I nuläget är ingen misstänkt för branden.

https://www.expressen.se/gt/villa-i-lagor-misstankt-mordbrand/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.