Teresia Tess Anicic: HAKUNA MATATA

| 19 januari, 2021

Att människor har olika åsikter ska man vara okej med. Det är svårt ibland, särskilt för socialister, att acceptera oliktänkande men vi måste försöka respektera demokratiska meningsmotståndare. Även om det ibland tar emot något djävulskt.

Om svenskar vill låta sitt land sjunka ned i en sörja av gängkriminalitet, sociala klyftor, parallellsamhällen, religiösa motsättningar, kulturkrockar,m, skolor-dit-ingen-ansvarsfull-förälder-vill-skicka-sina-barn och sexualbrottslighet som får andra europeiska länder att häpna så antar jag att man måste få tycka det. 

Åsiktsfrihet. 

Om svenskar – utan att klaga – vill gå upp sex på morgonen och arbeta sent in på eftermiddagen för att försörja improduktiva ”element” som aldrig kommer bidra med ett endaste lilla strå till stacken och som samtidigt föraktar Sverige och svensk kultur, så OK. 

Åsiktsfrihet.

Jag förstår det inte, men hakuna matata, låt mig inte störa. Just do your thing. De är lite dumma kanske men det kan man ju inte hjälpa. Det vill säga vissa föds dumma, andra lär sig vara det efter hand. Eller som Pol Pot uttryckte det, endast en dum människa kan vara en kommunist. 

Om vi vill tillåta 240 000 flickor och barn som uppskattningsvis idag lever i Sverige bundna till normer och hedersförtryck, om vi ska acceptera illegal könsstympning, sharialagar i friskolorna och slöjtvång så fine. 

Åsiktsfrihet. 

Men nu till något som stör mig betydligt mer och det är inte invandrarna utan de hycklande svenskarna. Vissa – eller rättare sagt väldigt många – är nämligen inte så dumma som de låtsas vara. Alltså jag känner mina svenskar, har umgåtts med allt från rika och hippies till knegare, mc-killar, kriminella, vänster och konservativa. Sen har vi människorna i finrummet, de ser och förstår precis samma saker som du och jag, men för att ha tillträde till köttgrytorna, göra karriär på fina jobbet och umgås med fina människor så ska man säga rätt grejer inför publik. 

Många vänner och bekanta hör av sig bakvägen och ger ryggdunkningar och hyllar mina inlägg, fan va grym du är Tess, men de vågar inte stå för sina egna åsikter av rädsla för att avvika från normen att alla ska älska Biden, Greta och vindkraftverk. Och gud förbjude, tycker man att invandringen behöver regleras efter groteskt många år av fri massinvandring, ja då är man rasist.

– Jo men det handlar om människosyn.

– Alltså … jo men du vet, min värdegrund …

– Bara högerextrema som …

– Forskningen visar att vi tjänar på invandringen, Löfvèn sa det 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ehh 2020.

– Jo men du vet annars skulle det inte finnas några kebabhak …

Ni förstår, exakt samma karriärmänniskor kan uttrycka sig på ett helt annat sätt när de tycker att det är fritt fram. Mellan skål och vägg har jag fått höra helt andra tonlägen. Vissa – eller rättare sagt väldigt många – hyllar mångkulturen så länge den håller sig på avstånd så de slipper se dem. 

I Göteborg händer nu allt som oftast att liberalen, socialdemokraten och miljöpartisten tvingas skicka sin son eller dotter till en mångkulturell klass. Då blir man som ett skållat troll och gör vad som krävs för att byta skolor. När det gäller de egna barnen röstar PK med fötterna för apartheid! När det är val röstar de för mångkultur. Dessa medelklass-svenskar är en del av segregationen eftersom de är ambivalenta och alltid flyr fältet när det är upp till bevis. 

Sådant hyckleri står mig upp i halsen och leder till min avslutande fråga. 

Skäms ni inte?

Teresia Tess Anicic


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet.

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Teresia Tess Anicic: HAKUNA MATATA

 1. Carl den 12

  KLOCKRENT och Länge Leve ÅSIKTSFRIHETEN !!!

  Calle är med i varje ord och känner igen den verklighet som beskrivs.

  Gott Folk, YTTRANDEFRIHETEN, ska gälla ALLA oavsett om man utgår ifrån sin egna åsikt oavsett partitillhörighet eller Livserfarenhet.
  Vi är alla en del utav Sverige och curling leder ingen någon vart(sorgligt nog inte)utan tvärtom, tuff kärlek får ALDRIG förvanskas med sk ”rasism”, i ett sätt att tysta ner vissa röster och som bidrar till passivitet för grupper som enbart får konsekvenser ???
  Man, kan inte prata bort människors ansvar och samtidigt förvänta sig att vi alla ska stå för räkningen, det är inte enbart att slösa med gemensamma skattepengar=man tar automatiskt bort en människas energi och drivkraft.
  Mitt hjärta går sönder, när dom jag känner och mött i livet som är ifrån andra länder, får ta ren skit för att det finns landsmän som inte gör rätt för sig.
  Precis EXAKT, som man får ta en hel del som Svensk kvinna både hemma i Sverige och utomlands, för vad kvinnor ställt till det med och vad mina landsmän ställt till det med.

  Har, EN fördom och det är, att dom som säger sig inga fördomar ha, har PK-komplex och enbart önskar framstå som präktig=där och då, drar i alla fall jag åt mig öronen🙉🙈🙊

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.