Centerpartiet är ett parti som inte är som alla andra

| 20 januari, 2021

Annie Lööf och Jonny Cato (C) vill ha ny, humanitär grund i migrations­lagstiftningen och att den bör formuleras så att den kan omfatta även ensam­kommande som inte når upp till kraven för permanent uppehålls­tillstånd enligt gymnasie­lagen. 

 Vet ni vad Centerns så kallade humanitet innebär? Det vill säga att godtyckligt ge unga friska unga män utan asylskäl hellre än hjälpa de som har asylskäl. Att humaniteten har en monetär gräns förstår inte C. 

Jag vill gå så långt som att säga att de har förfärligt fel och att detta måste stoppas. Fler ekonomiska, unga friska män/migranter ska INTE längre få belasta svenska skattebetalare, ej heller vårt rättsväsende eller våldsmonopol, sjuk- och hälsovård. Deras anhöriga som redan är här och som aldrig kommer att komma ut på arbetsmarknaden utan istället belasta bidrags- och pensionssystemet är mer än nog 

Låt oss minnas detta på valdagen 2022. Amnesti till vuxna män utan asylskäl är helt enkelt orimligt om man vill ha ordning och reda i migrationspolitiken. Centern är helt fel ute och tänker fel  i frågan.

Asylrätten måste värnas och då menar jag precis det, att man för det första måste ha asylskäl. 

https://www.facebook.com/100010428371488/posts/1324707751220158/?d=n


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Centerpartiet är ett parti som inte är som alla andra

 1. Carl den 12

  C helt Vilse i Pannkakan, överträffar sig själva, med sin “godhet” och att kompensera för sina tillkortakommande, om och om igen !!!

  Calle ser ett C som gör allt tvärtom för att “efter regn, kommer solsken” och missar att solen går inte ens upp och lyser över ett parti som prioriterade bort sina ursprungliga väljare och glömmer att dessa nya ensamkommande behövs i sina hemländer, istället för att rösta på ett C som varken har långsiktiga lösningar och enbart passiviserar dom i samhället, i Sverige och heller inte bidra med någon lösning med den obalans som skapas både här och där med överskott på män.
  En handlingsplan för att C över huvudtaget ska ha möjlighet att ta sig igenom denna röriga smet, vore att göra en satsning att ge dessa ensamkommande meningsfull uppgift, att ta hand om sitt folk och land på plats.

  Svar
 2. ulf

  med tanke på den ointelligenta och lögnaktiga partiledningen får man ha överseende med en annan del av centerpartiet…….men kanske går att göra en bra tv serie av människorna i centern…..🤔 i en annan avlägsen del av politiken…🙄de opålitliga falska svikarnas egen verklighet,långt från svenskarnas egen vardag.egendomliga med en syn på värdighet som inget annat parti förstår.Ömkansvärda !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.