Så pass, 900 000 för innestående semesterdagar

| 20 januari, 2021

900 000 är en hiskeligt summa som jag anser Dan Eliasson är skyldig att dela ut till alla dem som följt FHM:s riktlinjer, inte träffat sina gamla, fått veta att de avlidit utan att kunna ta adjö ordentligt. Som fått morfin istället för syrgasbehandling. 

Men MSB:s tidigare generaldirektör Dan Eliasson, 59, kan bara liksom efter sin lilla fadäs lämna varje toppjobb i statsförvaltningen med extra pengar. 

Och  nu väntar han bara på ett nytt toppjobb och erbjudande från regeringen. -Vi för samtal, säger han till Expressen.

https://www.expressen.se/…/eliasson-far-nara-900-000…/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

5 tankar på “Så pass, 900 000 för innestående semesterdagar

 1. ulf

  I ett privat effektivt företag hade han avskedats för grovt tjänstefel för länge sen. Han hade aldrig någonsin lyckats få anställning då det krävs en viss kompetens.I Löfvens sverige är han en stjärna ……Sverige styrs av den fullkomligt dåraktiga sverigefientliga inkompetensen personifierad i varje regerings parti.En svulten gris hade kunnat fatta bättre beslut för Sverige ,och varit mer att lita på, än nuvarande regering.🐷🐷🐷🐷 De är en skiten ynklig skamfläck för Sverige som de raserar i oförminskad takt.Utan riggade val och valfusk ,samt lögner om andra partier, osanna,kan de aldrig överleva.Men det gäller att regera i vallokaler och valfunktionärer som kan kasta bort andra röstsedlar och manipulera röstningen…..DDR i ett nötskal.

  Svar
 2. Jonas Claesson

  Politikerna liknar mer och mer grisarna i slutet av boken Animal Farm. Skillnaden mellan dikt och verklighet är väl att i boken är det grisarna som styr.

  Svar
 3. Jonas Claesson

  Idag verkar vi leva i en blanding av George Orwells 1984 och Animal Farm, med drag av Aldous Huxleys Du sköna nya värld. Att Orwell var så insiktsfull kan bero på att han tillhörde eliten, han gick t.ex. på Eton där prinsar och liknande brukar studera.

  Svar
  1. Göran

   Jonas,

   Delar till 100% din bild av nuläget. Men det är en repris av vad Orwell såg hända i Sovjetunionen. Och det är det vi upplever nu i en något annorlunda tappning men med samma “grisiga” maktingredienser.
   Visst är det underbart att liksom ha facit redan med hjälp av honom, men samtidigt skrämmande så förutsägbara homo sapiens sapiens är.
   Lord Actons ord ekar i mitt huvud: “Makt korrumperar, absolut makt korrumperar absolut.”

   Svar
 4. Carl den 12

  Det finns yrkeskriminella som har högre moralisk kompass och rättvisepatos, än mannen på bilden.

  Calle Von Miss Piggy, anser att det är dags att bygga och sätta ett tak över hela landet Svinige.

  PS “Lort” hade nog våran mest folkkära författarrinna genom tiderna, Astrid Lindgren kallat honom, om hon hade levt än i dag.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.