Två män misshandlade i taxi i Majorna i Göteborg

| 20 januari, 2021

Strax före klockan 21 på tisdagskvällen larmades Göteborgspolisen till Majorna där det skett en misshandel. Enligt uppgift ska en okänd gärningsman slitit upp bakdörren till en taxi där två män satt och misshandlat dessa i baksätet. Detta medan taxichauffören såg på. När polisen kom fram fick de hjälpa en av de misshandlade männen till sjukhus. Skadeläget för denna är dock inte känt på tisdagskvällen, han ska dock ha haft skador i ansiktet.

Vad polisen trodde under kvällen skulle den okända gärningsmannen inte använt sig av något tillhygge vid misshandeln utan det skulle ”bara” varit ett handgemäng. Men polisen utesluter inget då de bara under gårdagskvällen var inne i inledningsskedet av utredningen. Ännu vid 23-tiden var ingen misstänkt eller gripen i ärendet.
Så ironiskt går det väl att säga att Sverige blir allt tryggare och säkrare för var dag som går, eller hur?

https://www.gp.se/nyheter/göteborg/två-män-misshandlade-i-taxi-1.40179193

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.