Man förd till sjukhus efter misshandlad med tillhygge i Västerås

| 21 januari, 2021

Strax innan 20.45 på onsdagskvällen larmades polisen till centrala Västerås där en man i 45-årsåldern blivit misshandlad med ett tillhygge. Mannen fördes till sjukhus med oklara skador. Kort därefter i närområdet griper polisen en man i 35-årsåldern misstänkt för brottet. Och de startade en förundersökning gällande grov misshandel i ärendet. Ännu sent på onsdagskvällen var det oklart vilka skador den misshandlade mannen fått.

https://www.expressen.se/nyheter/en-till-sjukhus-efter-grov-misshandel-i-vasteras/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.