Man överfallen och rånad av tre gärningsmän i Skövde

| 21 januari, 2021

Strax efter klockan 23 på onsdagskvällen larmades polisen till ett personrån i Skövde. En man hade då blivit överfallen av tre rånare som slitit av mannens halsband. I samband med detta så föll mannen till marken och skadade sin ena arm. Hans flickvän försökte avstyra rånet men fick då mottaga flera slag från de tre rånarna. Enligt den överfallne mannen och hans flickvän ska männen varit beväpnade med flaskor, dock framgick det inte av dem om det var glas eller plastflaskor. Enligt polisen hade mannen inga skärskador. Det framgår inte av tidningsartikeln hur allvarligt skadad mannen och flickvännen blev, inte heller vilken brottsrubricering polisen satt på ärendet.

https://www.expressen.se/gt/man-overfallen-och-ranad-av-tre-garningsman-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.