Misstänkt mordbrand när det började brinna på inglasad altan i centrala Örebro

| 21 januari, 2021

Vid 2.30 larmades räddningstjänsten och polis sedan det börjat brinna på en inglasad altan till en villa vid Holmen i Örebro. Branden spred sig sen till villan innan räddningstjänsten kommit fram. Vid 4.30-tiden hade räddningstjänsten lyckats släcka branden utvändigt, men den var inte helt under kontroll.
Ola Olsson vakthavande befäl vid polisen säger: ”Vi kommer att skriva en anmälan om mordbrand så får vi se vad utredningen ger. När branden är släkt och området har svalnat kommer vi att spärra av samt genomföra en teknisk undersökning.”
Ingen skadades vid branden och de boende i villan lyckades randig ut oskadda.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordbrand-i-centrala-orebro/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.