Ytterligare en bilbrand i Lövgärdet i Göteborg

| 21 januari, 2021

Vid 22-tiden under onsdagskvällen larmades räddningstjänsten än en gång till en bilbrand i Lövgärdet i Göteborg. Bilen stod på en parkeringsplats på Rosmaringatan. Dock ska det vid denna branden inte förelegat någon spridningsrisk. Efter en snabb insats från räddningstjänsten kunde branden släckas. Polis hade också kallats ut till branden och när räddningstjänsten lämnade platsen skrev patrullen en anmälan om skadegörelse genom brand. Polisen vill dock inte uttala sig om någon koppling mellan denna branden och de tidigare bilbränderna som grasserat i området. Under gårdagskvällen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/bil-stod-i-brand-pa-parkering-i-lovgardet-skadegorelse/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.