Bawar Ismail: Har regeringen glömt bort de farliga imamerna?

| 22 januari, 2021

Inrikesministern har lovat att säkerhetshot ska utvisas från landet, men ännu har inget gjorts för att verkställa besluten.

Våren 2019 slog Säkerhetspolisen till mot sex imamer och predikanter som bedömdes utgöra ett hot mot rikets säkerhet. Tillsammans pekades de ut som viktiga centralfigurer inom den framväxande islamistiska miljön i Sverige.

Med stöd av lagen om särskild utlänningskontroll sattes de därför i förvar i väntan på beslut om utvisning. Såväl Migrationsverket som regeringen fattade sedan utvisningsbeslut mot samtliga personer. Bland de frihetsberövade fanns den tidigare rektorn för den numera nedlagda Vetenskapsskolan i Angered. Också Gävleimamen Abo Raad, som hyllat Islamiska staten under terrorsektens krigsframgångar sommaren 2014, fanns bland de utvisningsdömda.

Detta skedde för snart två år sedan. Imamerna har dock ännu inte utvisats…”

Bawar Ismail

Läs vidare i GP


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Bawar Ismail: Har regeringen glömt bort de farliga imamerna?

 1. Carl den 12

  Det är enbart att prioritera vilka väljare man önskar, ha som medborgare eller motborgare och om det över huvudtaget finns en framtida plan för att Sverige ska bli tryggare ???

  Calle är väl medveten om att Svensken har röstat bort det på en splittrad politik vars ministrar avvikit ifrån allt som ansågs “normalt”, som Sverige en gång stod för, där äldre som yngre kvinnor som män och även barn kunde röra sig ute på gator och torg.

  Tryggt kommer det aldrig mer bli, då nuvarande VISÅGDETINTEKOMMA-regeringen och innan det ÖPPNAERAHJÄRTAN-regeringen körde över sitt ursprungliga folk och alla andra som sköter sig, oavsett nationalitet.

  PS Vad är det egentligen regeringen ser komma, då ???

  Vad menade egentligen Fredrik, med att Svenskarna skulle öppna sina hjärtan ???
  Och, vad är det som indirekt menas med denna uppmaning, att Svenskarna inte skulle ha öppna hjärtan ???

  HJÄRTAN, vi har fått offra både folk och vårat land och det är inte färdigoffrat ännu på långa vägar pga, att ord är tomma ord, som blir äkta ord när man ser handling och resultat………………………………………………………………..

  Svar
  1. Lars J

   FR har väl inte tänkt att öppna sitt hjärta
   (öppna ERA hjärtan) De nyttiga idioterna lydde.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.