Ghazal Saberian: Det är därför S har en annan syn på SD än övriga riksdagspartier

| 22 januari, 2021

Nej du Annika Strandhäll, anledningen till att Socialdemokraterna har en annan syn på SD än andra riksdagspartier är att S är de enda som har precis allt att förlora på att SD växer. 

S har med några få mandatperioder undantaget, ohotat suttit vid makten. De har kunnat missköta sina uppdrag på alla nivåer i samhället, leka bäst det dem behagar med skattebetalarnas pengar och leva sossepamsliv utan att riskera någonting. Missköter man sig belönas man bara med nästa toppjobb. Missköter man det belönas man till slut med ett fint skrivbord på regeringskansliet med bibehållen fackpampslön. 

Allt detta är bara toppen av isberget och S är livrädda för att decennier av misskötsel som mörkats ska komma allmänhetens kännedom.

Socialdemokraterna vet att när SD kommer till makten kommer Pandoras ask att öppnas. Skandaler utan dess like kommer uppdagas och det kommer skada deras väljares förtroende så hårt att det i vissa fall kommer vara oreparerbart. Därför skyr de inga som helst medel för att trycka tillbaka SD och alla som närmar sig dem. 

Det är därför S har en annan syn på SD än övriga riksdagspartier. 

Det anstår inte en tidigare minister att på det här sättet attackera och förolämpa en annan partiledare och hans parti för att de är beredda att samarbeta med ett annat demokratiskt valt parti som representerar en femtedel av landets befolkning.

Ghazal Saberian


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Ghazal Saberian: Det är därför S har en annan syn på SD än övriga riksdagspartier

 1. Anders

  Skönt att det pratas sanning i politiken .
  Och det är som Ghasal skriver , det kommer uppdagas massor när träsket ska rensas upp .

  Svar
 2. ulf

  S geniet Strandhäll befinner sig i en annan del av politiken.På den platsen är alla socialdemokrater livrädda för SD eftersom de är Det Stora Hotet mot makten.Då blir den panikartade socialdemokratiska underliggande smutsen synlig i all sin praktfulla glans 🙄 Med stor hjälp av M.Johansson givetvis,han verkar obildbar ……för att inte nämna husse Löfven 🤯🤯

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.