Man förd till sjukhus efter grovt rån i hans bostad

| 22 januari, 2021

Polisen i Värmland larmades till Sunne vid 12-tiden på torsdagen då en man utsatt för ett försök till grovt rån i sin bostad på Allégatan i Sunne. Till en början kallade polisen det för ett grovt våldsbrott och var mycket förtegna om vad som hänt. Senare under eftermiddagen meddelade de att det mer specifikt rörde sig om ett försök till grovt rån och att en man skadats vid det grova rånet. Skadeläget för mannen är dock oklart, han ska ha varit vid medvetande och talat med polisen om händelsen innan han fördes till sjukhus med ambulans.
Enligt mannen ska det varit flera okända gärningspersoner som tagit sig in i hans bostad och genom våld försökt stjäla saker från honom.

Efter rånet ska gärningspersonerna lämnat platsen. Om männen fick med sig något och vad är dock inget som polisen vill kommentera då de inte har någon misstänkt eller frihetsberövad i ärendet ännu sent på torsdagskvällen. Polisen är dock ännu förtegna om hur många rånarna var och säger endast att de var fler än en men mindre än fem till antalet. De söker nu efter vittnesiakttagelser från Allégatan och dess närhet vid den tiden då brottet begicks.
Polisen skriver på sin hemsida “Om du tror att du har information gällande denna händelse var vänlig ring polisen på 11414 och be att få lämna tips. Eller så går du in på polisen. se och lämnar tips.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/grovt-valdsbrott-i-sunne https://www.expressen.se/gt/krim/grovt-valdsbrott-i-sunne-hus-avsparrat/ https://brottsplatskartan.se/varmlands-lan/ran-forsok-sunne-186389

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.