Man rånad under pistolhot inför sina barn av maskerad man

| 22 januari, 2021

Strax efter midnatt natten mot fredagen larmades polisen i Halmstad om att en man blivit rånad på Viktoriagatan i Halmstad av en maskerad och pistolbeväpnad man. Den rånade mannen som är i 45-årsåldern blev avtvingad pengar och sin mobiltelefon under rånet som skedde inför hans båda barn, som är mellan 10 och 15 år gamla. Efter rånet så försvann rånaren från platsen i okänd riktning. Polisen meddelar på sin hemsida att även barnen räknas som målsägare i ärendet i och med att rånet skedde i deras närvaro. Varken den rånade mannen eller barnen blev fysiskt skadade under rånet, men var skakade efter händelsen. Under fredagsmorgonen var rånaren fortfarande på fri fot.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-pistolhotad-och-ranad-infor-sina-barn/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.