Norge är dubbelt så bra på att få migranter att återvända

| 22 januari, 2021

Hur ska man få migranter att återvända, det är en fråga hela Europa ställer sig. https://bulletin.nu/ledare/all/norge-dubbelt-sa-bra-som-sverige-pa-återvandring

FörSveriges del handlar det fortfarande om partier som är aktivister och aktivister som stödjer aktivistpartier. Här sticker särskilt Miljöpartiet ut. 

Miljöpartiet är enskilt det parti som skadat Sverige och svensk migrationspolitik. De säger sig stå upp för asylrätten, vilket innebär okontrollerad invandring. Även i den meningen att de som kommit hit och fått avslag ska stanna. MP letar med ljus och lykta efter särskilda omständigheter hela tiden. 

Isabella Lövin visade liksom hennes företräder tidigt  att det enda som gällde var en omfattande invandring. Att återvända finns inte med i deras politik. Det vi minns mest och som exemplifierar bäst är gymnasielagen, en flyktingamnesti riktad till omkring 9000 afghaner – av vilka 99,4 procent var män, 0 procent har giltiga id-handlingar och där 78 procent fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket. 

Varför just afghanska män som ljuger eller inte ljuger om sin ålder blivit MP:s kärnfråga är oförklarlig. 

Sverige har för närvarande en uppseendeväckande skev könsfördelning, särskilt i åldersspannet 15 – 19 år, något som har accelererat kraftigt genom MP:s aktivism och medbestämmande i asylpolitiken. Det senaste årets mottagande av ensamkommande barn (män) och ungdomar. Valeri Hudsons forskning har visat att det finns flera negativa konsekvenser för samhället när obalanserna i könsfördelningen ökar, något som Sverige redan ser konsekvenserna av i följd av mer våld och brottslighet. Läs mer här: https://www.gp.se/…/abnorma-antalet-unga-m%C3%A4n-ett…

MP är feministiska aktivister som säger stå upp för kvinnors rätt och allas lika värdighet. Det säger de samtidigt som de är mrd och bidrar till kvinnors frihet i Sverige begränsas. 

För att Sverige ska bli bättre på att få migranter att återvända borde hela Miljöpartiet avgå. De borde ha passat på när Isabella Lövin lämnade partiledarposten. 

Nästan dagligen upplever Sverige händelser  vi tidigare bara kunde föreställa oss i fantasin. Skolanställda som kidnappats och misshandlats, det hände på Lövgärdesskolan i Göteborg på vägen hem från lärarens jobb. Det har också rapporterats om vägspärrar som ett kriminellt nätverk satte upp upp i syfte att kontrollera bilar. Chockerande nyheter om tortyr och våldtäkt av två tonårspojkar på en kyrkogård i Solna samt alla dessa dödsskjutningar. 

Bara 13 procent av befolkningen tycker att Sverige är på väg åt rätt håll. Pessimismen är rekordstor.

Det är mot den bakgrunden som man ska se Miljöpartiet. De gröna är mentalt någon helt annanstans än i Sverige. De är i osynk med samtiden och de förväntningar som finns på att regeringen är den instans som ska ta ansvar för att skapa ordning och reda. 

Börja med att få bort Miljöpartiet så kommer mycket lösa sig, även problemen med återvändandet.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Norge är dubbelt så bra på att få migranter att återvända

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.