Uppdatering angående skjutningen i Gustavsberg

| 22 januari, 2021

Här kommer ett uppföljande inlägg om kvinnan som blev skjuten i huvudet på lördagskvällen i en lägenhet i Gustavsberg. Sent under torsdagskvällen meddelade polisen att brottsrubriceringen för skjutningen i Gustavsberg ändrats från mordförsök till mord i ärendet. Och den 25-åriga mannen som greps på platsen kommer nu att åtalas för mord och grovt vapenbrott. Det har också läckt ut uppgifter från utredningen om att i lägenheten där brottet begicks hittades ska vid brottsplatsundersökning hittats knark för miljonbelopp.

https://www.expressen.se/nyheter/ung-kvinna-dod-efter-skottlossning/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.