Grovt brott i Karlskoga, skadad man funnen vid busstationen

| 23 januari, 2021


Strax före klockan 19 på fredagskvällen larmades polisen om ett grovt våldsbrott vid busstationen i Karlskoga. Polisen fick larmet via SOS Alarm om att en skadad person påträffats vid busstationen och att denne förts till sjukhus. Under fredagskvällen greps en person misstänkt för brottet. Dock ör polisen förtegna om vilken brottsrubricering det rör sig om. Polisen ör också förtegna om vilka skador personen som hittades har. Under fredagskvällen var busstationen avspärrad för teknisk undersökning.

https://www.expressen.se/nyheter/grovt-valdsbrott-vid-busstationen-i-karlskoga/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.