Morgan Johansson och hans fanatism kring SD

| 23 januari, 2021

Eller vi kan skriva Socialdemokraternas fanatism kring SD. Det är som om det inte finns något annat parti och det är som om att det inte fanns något sätt att kritisera Moderaterna än att nämna dem i samband med SD. 

Senaste dygnet har Morgsn Johansson gjort u gehör 30 tweets. Gör han inget annat än twittrar? Och har han inga andra ämnen att twittra om än M och SD, med få undantag dyker lite annat upp. När ska vi få höra honom säga det han twittrar i verkligheten? https://twitter.com/j_sjost…/status/1352589645557747721…

Det är rent av löjligt. I tweet efter tweet twittrar Johansson om relationen mellan M och SD. Det är artiklar som ”Moderaterna närmar sig extremhögern” https://www.expressen.se/…/moderaterna-narmar-sig…/

Eller Expo som man nog får lov och säga inte är en särskilt trovärdig källa: https://expo.se/…/%E2%80%9Ds%C3%A4llan-har-sd-blivit-s…

Ja så här håller det på, Johansson låter alla andra säga vad de tycker om M och SD, eller M eller SD men själv yttrar han sällan ett ord. Vad är det för slags politiker som inte med egna ord kan säga vad han tycker. Handla under rådande pandemi det går bra, något som verkligen visade vilken slags politiker han är, men att ha en åsikt om M och SD det klarar han inte. 

Johansson har till och med vägrat debattera migrationspolitik med Moderaterna, en vägran SVT gick med på! Det om något visar dels att Johansson är en feg politiker utan någon vettig politik, dels att SVT springer Socialdemokraternas ärenden. 

På twitter (återigen) skrev Johansson att minsann inte räds debatter. Det var ju helt bisarrt att inte en av landet viktigaste frågor debatterades men det hade förmodligen med att göra att det egentligen är Miljöpartiet som styr migrationspolitiken. 

Om man som Johansson i tweet efter tweet vill hävda att M:s möjliga närmande mot SD är ett demokratiproblem kan man ju rätterligen säga att vägra debattera ett ämne som det dessutom finns en stark opinion för att den ska minska – invandringen är det verkliga demokratihotet. 

https://www.aftonbladet.se/a/Joke54


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Morgan Johansson och hans fanatism kring SD

 1. Carl den 12

  Nästan så att man börjar misstänka, att mannen på bilden, innerst inne är SD:are ???

  Calle ser Morgan som en utav många som tror sig kunna motverka SD, men partimobbing emellan leder enbart till ett ännu starkare SD och att det blir allt fler som röstar på dom.

  Morgan The Magnet, är vuxenmobbingen personifierad och man blir så trött på dom som på riktigt tror att man kan komma undan, precis som små barn tror sig göra.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.