Ung kvinna misshandlad av objudna gäster på en fest

| 23 januari, 2021

Vid 3.15-tiden under natten mot lördagen larmades polisen till en lägenhet i Ljungbyhed i Klippans kommun i Skåne där en misshandel ägt rum. Enligt uppgift var det en fest i lägenheten då flera objudna tog sig in och misshandlade en av festdeltagarna. Den misshandlade som är en ung kvinna tog sig på egen hand till sjukhus för att få sina skador undersökta.
Gärningspersonerna hade lämnat platsen innan polisen fick larmet. Men polisen var på platsen och hållit förhör med festdeltagarna samt på sjukhuset där de förhört kvinnan. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel. Ännu vid 8-tiden på lördagsmorgonen fanns ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/ung-kvinna-misshandlad-av-oinbjudna-festgaster/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.