Ytterligare en ‘kolsvart’ vecka: tredje dödligaste för tredje veckan i rad – mor- och farföräldrar samt barnbarn reduceras till en ‘abstrakt’ tanke!

| 23 januari, 2021

Innevarande vecka har inte bara inneburit att över 11.000 ‘coronadöda’ uppnåddes som dessutom kan vara 12.000 i verkligheten (HÄR), utan det har varit den tredje dödligaste veckan sedan pandemins början(se diagram nedan). Det är också den tredje veckan i rad på dödliga rekordnivåer.

Det är svårt att mentalt ‘ta in’ den tragedi som alltför många familjer hittills drabbats av, där de mor- och farföräldrar avlider en efter en.

Det är inte bara de vuxna barnen till dessa mor- och farföräldrar som drabbas av sorg och saknad, utan många barnbarn kommer inte att få träffa eller ha minnesbilder av dem som ‘gått bort’ i förtid.

FARMOR, FARFAR, MORMOR och MORFAR reduceras till en ‘abstrakt tanke’, INTE en verklig upplevelse, för många BARNBARN. 

BARNBARN reduceras på samma vis till en ‘abstrakt tanke’, INTE en verklig upplevelse, för många MOR- OCH FARFÖRÄLDRAR.

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare i management –  skriver som privatperson ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’ (nordinavia.se)


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.