Johan Westerholm: Reporter i coronans tid

| 24 januari, 2021

“Då kunskapsunderlaget utgår från influensa förutsätts att ett vaccin kommer bli tillgängligt på 3-6 månader även i det allvarliga scenario som läggs fram. Man tycks ingenstans ta höjd för en annan typ av virus, där det är okänt när ett vaccin kommer bli tillgängligt. Jag har fler frågor om det material jag fått mig tillskickat, och hoppas att inom några dagar komma i kontakt med någon för närvarande upptagen expert. Men något svar dyker aldrig upp” skriver Johannes Nilsson, om sina försök att få material om den svenska handlingsplanen mot pandemin som reporter på Nyheter Idag.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.