Mordförsök på Ekerö, en man förd med ambulanshelikopter till sjukhus

| 24 januari, 2021

Strax före klockan 7 på söndagsmorgonen larmades polisen till en villa på Ekerö där en man blivit attackerad och blivit “stickskadad” av en person som mannen upptäckt i villan. Efter attacken avvek gärningspersonen från platsen. Enligt uppgift fördes mannen till sjukhus med ambulanshelikopter. Polisen meddelade vid 8-tiden att det ska ha befunnit sig flera personer i villan. Men dessa ska vara oskadda. Enligt uppgift har polisen spärrat av villan för teknisk undersökning och var fortfarande på platsen vid 8.30-tiden och höll förhör med dem som var i villan.

Skadeläget för den “stickskadade” mannen är än så länge oklart, men han ska ha varit vaken och talbar när han lastades in i helikoptern. Förhör med den skadade mannen kommer att göras så fort tillfälle medger detta.
Eva Nilsson, presstalesperson på polisen i Stockholm säger: “Vi jobbar för fullt där ute och försöker bilda oss en uppfattning av vad som hänt.”
Senare på söndagsmorgonen anlände även Stockholmspiketen till villan.

Eva Nilsson säger: “Det är möjligt att man ska göra någonting, få tag i någon människa, ingen aning. Är de där så gör de sitt jobb. Jag kan inte kommentera det vidare.”
Efter piketens anländande så hämtades en person in av polisen.
Eva Nilsson säger: “Det är möjligt att man plockat in någon för förhör.”
Enligt obekräftade uppgifter så ska denna “stickskada” skett på samma adress där en knivskuren man påträffades allvarlig skadad i juni förra året. Detta är dock inget som polisen vill bekräfta i detta skede av utredningen. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/mordforsok-pa-ekero-skadad-med-stickvapen/?fbclid=IwAR2D3NbcOI36Vdo6a0QSKROzzZXzJqxIDvIUISCCDRHscmRHxmryvN_JZ4E https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/mordforsok-en-person-stickskadad?fbclid=IwAR2D3NbcOI36Vdo6a0QSKROzzZXzJqxIDvIUISCCDRHscmRHxmryvN_JZ4E

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.