Flera vandaliserade träd upptäckta på söndagen i Malmö

| 25 januari, 2021

Jag skrev under söndagen om att det skett nya vandaliseringar av träd i Malmö som upptäckts på lördagen. Under söndagseftermiddagen kom ytterligare ett larm om att ytterligare träd blivit vandaliserade. Dessa träd anmälningar gäller träd på Per Albin Hanssons väg och Propellgatan i Malmö. Och anmälningarna kom in till polisen runt lunchtid och rubriceras som skadegörelse.
Polisens presstalesperson Evelina Olsson sade under söndagseftermiddagen: “På Per Albin Hanssons väg rör det sig om fyra skadade träd värda 120 000 kronor och på Propellgatan vid vattenlekplatsen handlar det om två skadade träd.”

Polisen har nu lagt de nya anmälningarna till de övriga anmälningarna om vandaliseringarna av träd i Malmö. Totalt har träd skadats för över en miljon kronor i värde under de attackerna som varit under januari månad.
Evelina Olsson uppmanade allmänheten att anmäla om man någon person som beter sig uppseendeväckande.
Hon sade: “Vi är fortsatt tacksamma för och beroende av allmänhetens vittnesuppgifter kring liknande händelser.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ytterligare-sex-trad-vandaliserade-i-malmo/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.