Iranska regimens spionage i väst allt aktivare

| 25 januari, 2021

Att iranska regimen trappar upp sitt spionage i världen är ett faktum. Den här artikeln försöker upplysa om detta rådande hot samt kartlägga delar av de destruktiva verksamheter och påverkansoperationer som underrättelsetjänsten för den omänskliga regimen i Iran bedriver.

Säkerhetspolisen, Säpo, har vid flera tillfällen varnat för iranska regimens aktiva spionage i Sverige som riktar sig mot iranier och svenska universitet. Iran bedriver också underrättelseverksamhet som utgör hot mot enskilda personers liv och hälsa, varnade Säpo tidigare i januari. 

Läs vidare på FFFI.se


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.