Restaurang vandaliserad i Köping då gäng och restaurangpersonal var oense om beteende

| 25 januari, 2021

Mitt under söndagen larmades polisen till en restaurang i Köping där en grupp män kommit in och börjat bråka med personalen för att sen vandalisera restaurangen. Enligt den person som larmade polisen var det flera ”arga personer”, men exakt hur många är dock oklart. Larmet till polisen kom dock först efter att den var över och de misstänkta gärningsmännen var då inte längre kvar på restaurangen. Enligt polisen ska bråket gälla skilda synsätt kring “beteendefrågor”. Men vilka “beteendefrågor” är okänt. Under bråket förstördes delar av inredningen och en person i personalen har skadats i huvudet. Skadorna ska dock inte varit så allvarliga att personen behövde sjukvård. En anmälan om misshandel och en om skadegörelse upprättades av polisen.

https://www.expressen.se/nyheter/restaurang-och-gang-oense-om-beteende-krogen-vandaliserad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.