SUSANNA MANNELIN I BULLETIN: Att vara mamma till pojkar är att vara rädd

| 25 januari, 2021

“Kolumnisten Susanna Mannelin skriver om pojkars utsatthet: Det finns en helt ny slags rädsla som följer med att vara mamma till pojkar. En rädsla av ett visceralt slag, en rädsla som får det att smaka järn i munnen och bli kallt inuti. Rädslan att de ska bli överfallna, rånade och misshandlade på vägen hem från fotbollsträning eller utanför skolan där tanken är att de ska vara trygga när mor och far arbetar.”

Susanna Mannelin

Läs i Bulletin


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “SUSANNA MANNELIN I BULLETIN: Att vara mamma till pojkar är att vara rädd

 1. ulf

  vi får väl skicka ett tackbrev till Löfven ,M,Johansson,Annie Lööf m fl för den fantastiska berikning och mångkultur vi får uppleva i det Svenska samhället och så skall vi glädjas åt regeringens sk samhällsbygge som de framhåller.Löfven och mp,C,L ,V har ju byggt i 6 år nu och tycker att det snart börjar likna ett verkligt paradis land .Får Löfven och Annie Lööf fortsätta bygga så är Sverige snart världens mest otrygga,berikade och raserade mångfaldsland 🤯🤯

  Svar
 2. Carl den 12

  Barn är bland det bästa som finns, är så tacksam för alla yrkesamma år man har fått i förtroende att vara pedagog och vaka över det käraste föräldrar har, deras barn !!!
  Men, att skaffa egna barn = NEJ !!!

  Modersinstinkten finns där, men som samhället och skolan har blivit, så är det rätt val eller var det verkligen jag som valde bort att skaffa barn eller var det samhället som gjorde det valet åt mig ???

  Calle såg det komma, att unga tjejer började dra sig undan och isolera sig allt mer pga otryggheten, det blir dom unga killarna som förnedras desto mer och ingen går säker.
  “Ackta er för pojkar” har fått en helt annan typ utav betydelse och gäller även pojkar.

  Eftersom våra sk förtroendevalada politiker är passivt handlingsförlamade, så blir det föräldrar som måste vara extra kreativa tillsammans.
  Att skolor rent allmänt krasst, är tafatta ang mobbning bland barn och har dålig överblick på allt som händer i kulisserna, det är en sådan bottenlös sorg och ilska som inte går att beskriva.
  Sedan att barn som exempelvis blir mobbade i skolan, söker skydd hos olika grupperingar och gäng, får konsekvenser är inget nytt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.