Man i 60-årsåldern hittad svårt skadad på gata i Malmö

| 26 januari, 2021

Strax innan klockan nio på tisdagsförmiddagen larmades polisen till Amiralsgatan i centrala Malmö där en svårt skadad man hittats utomhus på gatan. Enligt uppgift ska offret vara en man i 60-årsåldern och han är förd till sjukhus. Uppgifter från Region Skåne bedömer skadorna som livshotade. Polisen ska ha en man gripen i ärendet och han ska enligt uppgift blivit gripen av en polispatrull på plats. Flera patruller var vid 10-tiden på plats och talar med eventuella vittnen som sett något av händelsen. Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord.

https://www.expressen.se/kvallsposten/svart-skadad-man-hittad-pa-gata-i-malmo/?fbclid=IwAR2ZrmoOrF7JEJTUwQCnbuN7vlu6TNI9jXwFVqlwU3MN1M9eJJxqJ23mGO4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.