Man skjuten på Östanå i Västerås

| 26 januari, 2021

Strax före 20.30 på måndagskvällen larmades polisen att en person blivit skjuten på Östanå i Västerås. Till en början var polisen mycket förtegna om skjutningen, men vid midnatt bekräftade de att det skett en skjutning. Offret ska enligt uppgift vara en man i 25-35-årsåldern och vårdas på sjukhus med lindriga skador. Brottsplatsen var under måndagskvällen avspärrad och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök i ärendet. Ännu på tisdagsförmiddagen fanns ingen misstänkt eller gripen för skjutningen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/person-till-sjukhus-polisen-utreder-grovt-brott-i-onsta

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.