Misstänkt mord på gångväg i Stenungsund

| 26 januari, 2021

Vid 5-tiden på tisdagsmorgonen larmades polisen i Stenungsund om att en man hittats död på en gångväg av en förbipasserande.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: “Man har inlett en förundersökning om mord för att man inte kan utesluta att det handlar om ett brott. Man kan inte avgöra vad som hänt och en rättsmedicinsk undersökning kommer få ge en dödsorsak.”
Platsen där mannen hittades spärrades av under morgonen och polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen. Polisen har och håller på med att knacka dörr i området för att få fram eventuella vittnesmål. Polisen har också under morgonen haft sökhund på plats för att se om det finns några spår i närheten, om dessa åtgärder gett något resultat är dock inte känt i nuläget.
Avspärrningen ska dock vara hävda vid 10-tiden då den tekniska undersökningen var klar.

https://www.expressen.se/gt/man-hittad-dod-utomhus-polisen-utreder-mord-/?fbclid=IwAR1gduBA5GzJcDIjOoPA_eJn3NfWVQy_FyXc608H0XFfQqQdMsgvfFc0Lh4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.