Kamelmannen misstänks för motorsågshotet på baren i Kungälv.

| 27 januari, 2021

Den mannen som kom in på en bar med en motorsåg under måndagskvällen och som fick övriga gäster att fly ut bakvägen är känd sedan tidigare av myndigheterna. Enligt uppgifter som Kungsbacka-Posten tagit del av ska han under fjolåret attackerade personal och gäster på ett hotell. Detta gjorde han när han kom ridande på en kamel med en träpåk till hand. Enligt samma uppgiftslämnare ska mannen då varit kraftigt berusad med en promillehalt på 3,55 i blodet.

https://www.expressen.se/gt/kamelman-misstanks-for-motorsagshot-pa-bar/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.