Man skjuten i Säffle, polisen förtegen om ärendet

| 27 januari, 2021

Vid 21.25 på tisdagskvällen larmades polisen i Säffle om att ett våldsbrott hade inträffat. Polisen skrev på sin hemsida att en person hittats med skador och att ett flertal polispatruller arbetar på platsen. De skriver också att initiala utredningsåtgärder hade inletts under tisdagskvällen men att de för övrigt inte kommenterar den pågående insatsen. I Aftonbladet går det att läsa att det handlar om ett mordförsök på en man i 30-årsåldern som blivit skjuten och att skadeläget för honom är allvarligt.
Vid 6-tiden på onsdagsmorgonen fanns inga nya uppgifter om ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/valdsbrott-i-saffle-stor-polisinsats/ https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/yngre-man-skadad-mordfoersoek-utreds.0AVf7Ajh2?utm_source=share-btn&fbclid=IwAR1QjcOZHaHANLRAsAv1zVtZO-TXJrG_z2KYVVob2ZtU34cqJPgxIxKZrmw

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.