Misstänkta föremål på Öster i Örebro, bombskyddet inkallat.

| 27 januari, 2021

Strax efter klockan 11 på onsdagsförmiddagen larmades polisen om två misstänkta föremål vid porten intill en fastighet på Öster i Örebro. Enligt uppgift ska det röra sig om ett par burkar som en förbipasserande sett stå vid fastigheten. Polisen har spärrat av runt byggnaden och tillkallat nationella bombskyddet då polisen inte vet vad som finns i burkarna.
Polisens pressinformatör Mats Öhman sade strax efter larmet: “Vi kan inte utesluta att det är något giftigt i dem, gas eller pulver eller vad det skulle kunna vara.”
Dock menar polisen att det inte rör sig om några bomber så de har inget säkerhetsavstånd som annars är brukligt. Ytterligare uppgifter är inte tillgängliga vid denna stund.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/avsparrat-omrade-pa-oster-bombskyddet-inkallat?fbclid=IwAR32Q2J644FYDTM81yp4aG4w-l1a51V3hD7hJuKEgkkFTF-HiaQ6FWiTVsg https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/bombskyddet-har-kallats-till-korsning-i-oerebro.IEwuRyBo1?fbclid=IwAR2vaC0m50bIGvDLiIJUVO5vfeXKIA14v_ZtCp9f6KhwfHhuzt4BctORz6k

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.