Flera gärningspersoner rånade tonårskille i Strängnäs

| 28 januari, 2021

Vid 18-tiden på onsdagskvällen larmades polisen om ett personrån vid Gyllenhjelmstorget i Strängnäs. Flera gärningspersoner hade då konfronterat en tonårig kille utomhus och rånat honom på hans hörlurar. I samband med rånet hade en av gärningspersonerna utsatt tonårskillen för våld. Efter detta lämnade gärningspersonerna platsen. En anmälan om grovt rån är skriven. Polisen hade under onsdagskvällen inga uppgifter om tonårskillens skadeläge. De hade heller ingen misstänkt eller gripen i ärendet vid 22-tiden. De är också intresserade av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt som kan kopplas samman med rånet på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

https://brottsplatskartan.se/sodermanlands-lan/ran-strangnas-gyllenhjelmstorget-186988

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.