Inbrottstjuv greps på bar gärning när han fångades på livesänt larm med övervakningskamera

| 28 januari, 2021

Det verkar som om larm med kameraövervakning är bra att ha. I alla fall så tycker husägaren till det hus i Klint utanför Strömsnäsbruk som en inbrottstjuv bröt sig in i under onsdagen. För han kunde berätta för polisen medan han ringde och larmade dem att han hade en tjuv i sitt hus och att han fortfarande var kvar där. Polisen sände flera patruller till platsen och när de kom fram så kunde de invänta tjuven som fortfarande var kvar inne i huset. Polisen grep en man i 35-årsåldern på platsen som misstänkt för stöld.

https://www.expressen.se/kvallsposten/inbrottstjuv-greps-pa-bar-garning-9qach/?fbclid=IwAR1ymqnj-gd6GW-9FYWLXNs6d7coxz4TH4jgH4W4pSS7LNf8XZ6lCOMOq6E https://brottsplatskartan.se/kronobergs-lan/inbrott-markaryd-186986

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.