Polis söker maskerade personer efter skjutning i Solna

| 29 januari, 2021

Vid 22-tiden på torsdagskvällen larmades Stockholmspolisen till en skjutning i Solna. Enligt uppgift var det flera vittnen som slog larm. Vittnena ska enligt polisen sett ett par maskerade personer springa från platsen för att sedan hoppa in i en bil. Och polisen har hittat tomhylsor på platsen. Polisen har även spärrat av platsen för teknisk undersökning och talade med vittnen vid 23-tiden.

En stor polisinsats med flera enheter pågick under kvällen i området Hagalund i Solna.Enligt uppgift ska polisen inte hittat någon skadad efter skjutningen. Och trots att polisen inte under kvällen visste vilket målet för skjutningen var så har de öppnat en förundersökning om försök till mord samt grovt vapenbrott i ärendet. Vid 23-tiden hade polisen ingen misstänkt eller gripen för skjutningen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skottlossning-i-solna-2https:// www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-norra-stockholm/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.