Sverige sticker ut på många sätt, ett av dem är antalet skolbränder som Peter Liljas skriver om i Bulletinen

| 29 januari, 2021

Peter Liljas skriver en verklig intressant artikel i Bulletinen om att Sverige på ännu ett område sticker ut. Och detta område är antalet skolbränder som som varit i de nordiska länderna Norge och Finland per capita under 2019. För det visar sig att Sverige har mer än tre gånger så många bränder än de länderna om man räknar efter befolkningsmängden i de olika länderna. Liljas skriver också att avståndet ökar gentemot dessa länder.

I artikeln har Peter Liljas inkluderat berättelser från ett antal lärare och deras känslor när de sett sina livsverk och arbetsplatser gått upp i lågor. Men även polis, forskare, kommun- och myndighetspersoner har fått komma till tals och ge sina åsikter om varför siffrorna ser ut som de gör. Så jag uppmanar er att gå in på länken nedan och läsa hela Peter Liljas artikel även om den är lång. För den är värd att läsas då den visar en helt annan bild än den vi vanligen får via mainstream media.

https://bulletin.nu/fokus/all/langt-fler-skolbrander-an-i-grannlanderna-och-avstandet-okar

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Sverige sticker ut på många sätt, ett av dem är antalet skolbränder som Peter Liljas skriver om i Bulletinen

 1. Anders

  Ja säger bara det att den som nämner invandringen kommer jag att skicka djurplågare på direkt .
  Bara så ni vet

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.