Misstänkt mord i Kungsbacka, polisen förtegna om det inträffade

| 30 januari, 2021

Strax före 17.30 på fredagseftermiddagen larmades polisen om ett misstänkt mord i Kungsbacka kommun. Enligt uppgift ska mordet begåtts inomhus och polisen har spärrat av platsen i väntan på teknisk undersökning. För övrigt var polisen mycket förtegna om det inträffade. Polisens presstalesperson Anna Göransson berättar dock att det under fredagskvällen fanns flera enheter på platsen.
Aftonbladet har dock fått obekräftade uppgifter om att det ska ha varit en man som mördats och att en kvinna ha gripits, misstänkt för mord. Dessa uppgifter är dock inget som polisen vill bekräfta.

https://www.aftonbladet.se/senastenytt/a/GaBmQB/uppgifter-kvinna-misstanks-for-mord https://www.expressen.se/gt/misstankt-mord-i-kungsbacka-polis-pa-plats/?fbclid=IwAR1YIyPrNt2gldTxA8ntdmA50iNphoQNjZx-XkbnJ4ZwllqWDn2w_Wq0hMA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.