PATRIK ENGELLAU: Politikerväldets mekanismer

| 30 januari, 2021

“För trettiofem år sedan kunde det förefalla naturligt att hylla Politikerväldet för dess framgångar. Under dess ledning hade Sverige trots allt blivit ett av världens mest framgångsrika länder. Även om allt gott inte var politikernas förtjänst så tycktes de åtminstone inte ha stått i vägen för en god utveckling.

Nu känns det inte längre så. Politikerväldet är inte längre oskyldigt till Sveriges tilltagande problem. Dess taffliga hantering av coronapandemin är ett plågsamt exempel på dess oförmåga men långt ifrån det enda. Samma tafatthet avspeglar sig också i kriminalpolitiken, skolpolitiken och invandringspolitiken för att bara dra några kort ur leken.”

Patrik Engellau

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.