Polisen misstänker mordförsök efter att kvinna fallit från andra våningen i Helsingborg

| 30 januari, 2021

Strax före klockan 20 på fredagskvällen larmades polis och ambulans i Helsingborg till en adress i bostadsområdet Olympia då en kvinna fallit från en lägenhet på andra våningen. Kvinnan fördes akut till sjukhuset med ambulans. Dock är hennes skadeläge inte känt. Polisen har gripit en man som misstänkt för att ha orsakat fallet. Han är nu misstänkt för försök till mord. Polisen är förtegna varför mannen är misstänkt för brottet och de meddelar att det råder förundersökningssekretess i ärendet. Polisen har spärrat av lägenheten för teknisk undersökning och tekniker var kallade dit. Under fredagskvällen har polisen även knackat dörr i lägenhetsfastigheten för att få mer information om det inträffade.

https://www.expressen.se/kvallsposten/-kvinna-foll-fran-lagenhet-man-misstanks-for-mordforsok/

https://svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/misstankt-mordforsok-i-helsingborg-1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.