Misstänkt kidnappning i Ulricehamn

| 31 januari, 2021

Strax innan midnatt på fredagskvällen larmades polisen om att tre unga män hade tvingat in en person i en bil och hotat offret med misshandel i centrala Ulricehamn. Efter en bits färd stannade de tre männen bilen och den bortförda personen fick lämna bilen. På den platsen larmades polisen av den bortförda personen.
Polisens presstalesman Fredrik Svedemyr sade på lördagsmorgonen: “Vi åkte dit och kunde förhöra målsägande samt andra personer som fanns vid brottsplatsen. De misstänkta hade lämnat när patrullen kom fram men greps sedan efter midnatt.”

De tre männen, samtliga i 20-25-årsåldern, anhölls under natten till lördagen och misstänks nu för människorov. Brottsoffret klarade sig utan några allvarliga skador och ambulans behövde inte tillkallas. Motivet till människorovet eller kidnappningen är oklart. Det var fortfarande okänt om offret kände de misstänkta förövarna på lördagen.

https://www.expressen.se/gt/tre-man-tvingade-in-person-i-en-bil/?fbclid=IwAR1_z_lN7N_RIq5YsEwMHps_MiPVUQJIVvH7rbBXvonVSFgGJ6WQ5jqwWbY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.