Patrik Sjöberg har utlyst en fatva: ”Kill your local pedofil”

| 31 januari, 2021

”Men jag skulle tro att den sociala motviljan redan finns, även om den inte nått hela ledningen för Centerpartiet. En och annan tar säkert uppmaningen på orden och tycker att dödsstraff är en rimlig påföljd för pedofili, och om rättsväsendet inte gör jobbet kan tänka sig en lynchmobb som alternativ. Hur man än ser på saken, så har Patrik Sjöberg utlyst en fatva.”

”Vad som får Patriks Sjöbergs fatva att sticka ut, är att den kommer från ett oväntat håll. Till att börja med har kampen mot pedofiler och pedofila nätverk profilerat sig ”högerut”. Antagligen för att sexliberalism varit en del av vänsterns identitet sedan 60-talet, samtidigt som man närmat sig den muslimska världen där barnäktenskap ses som något ”normalt”. Det blev särskilt tydligt i England, där högerprofilen Tommy Robinson fängslades efter att ha arrangerat en protest mot pedofilskandalen i staden Rotherham.”

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Patrik Sjöberg har utlyst en fatva: ”Kill your local pedofil”

 1. Carl den 12

  Att hellre fria än fälla, möjliggör att den onda cirkeln mot barn enbart fortsätter…………………

  Calle yrkar på att det är upp till förövare att bevisa sig oskyldig, men då ska husrannsakan, Mobil, internet och bekantskap gås igenom !!!
  Att ta ett barns livsenergi och tillit till andra människor ifrån barnet, som inte har en chans att genomskåda vad det finns för avfallsmänniskor, ska jämställas med LIVSTIDS fängelse !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.