Morgan Johansson polariserar med sin fixering vid Hitler

| 1 februari, 2021
Självklart är Anders Lindberg med och stöttar

Morgan Johansson väljer att på Förintelsensdag att skriva om Hitler och om vad som hände och dra liknelser med dagens Sverige. Han skriver: ”De konservativa trodde att de kunde kontrollera honom (Hitler) Men mindre än två månader senare var demokratin i praktiken avskaffad, och klappjakten på socialdemokrater, fackföreningsledare, judar, homosexuella, romer m fl inleddes.”

Det är fullkomligt mindblowing att läsa Morgan Johansson twitter. Han är minister i Sveriges regeringen och kan inte sköta sin politik på annat sätt än att skriva eller hänvisa till det totalitära, så som det Heide Avellan skriver i Sydsvenskan om ”Rösten, lönen och aborten””: Att just SD och KD gång på gång snurrar till abortfrågan är problematiskt, för ihop med M utgör just dessa två det konservativa block som en dag kan bilda regering.” ”Och just konservativa och högerpopulister i andra länder har gett sig på aborträtten.”https://twitter.com/johanss…/status/1355917635591041024…

Är det verkligen ett politiskt mål för  M, KD och SD, nej. Det är en ren lögn. Och vad har det att göra med Hitler? Är verkligen abortfrågan det stora problemet i Sverige? 

Vet ni vad Hitler gjorde för att rättfärdiga sin statskupp? Han framställde sina motståndare som ett hot mot Tyskland och tyskarna – precis som Morgan Johansson gör nu gällande SD. Är det inte precis det Johansson själv gör när han skriver: 

Varför fokuserar aldrig Johansson på sin egen politik? På vad den lett till? 11500 döda, hur de själva ni bryter mot restriktioner och om generaldirektörer som får behålla sina jobb vad än de gör. IS- resenärer som tillåts återvända och försörjas av oss. Om flickor och kvinnor som kastas från våra balkonger. Om bomber, skjutningar. 

Vilka är egentligen vår tids totalitära och våldsbejakande motsvarighet till 30-talets hot mot demokratin och vilka är medlöparna? Socialdemokraterna som vägrar SE hur de göder islamismen, hur de vägrar ta hederskulturen på allvar, om hur de ser klansamhället som en naturlig del i vår demokrati. Om hur de blundar för antisemitismen. Inte tusan är det M, KD eller SD som gör det, det är de RÖDGRÖNA.

Ett kännetecken för ett land som drivs med auktoritära tendenser är att folkets röster inte ses som legitims eller ens den politiska oppositionen. 

Ledande socialdemokrater har sedan de tillträdde makten ägnat sig åt det länge. Socialdemokrater som säger att deras politiska motståndare har radikaliserats och närmar sig extremhöger. Varför? Jo för att M och KD är redo att ta stöd av SD för att bilda regeringen. Ta stöd! Det menar man är en glidning åt det odemokratiska håller?! Samma sak sägs om högerns och folkets kritik mot Public service – det är ett hot mot demokratin och en glidning mot extremhögern.

Och nu talas det bara om Trump, om hans påstådda uppvigling, om hotet mot demokratin. Ställ det i samma perspektiv som BLM. De härjar, skapar kaos, mördar och plundrar. Flr det får de Palmes fredspris. 


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

2 tankar på “Morgan Johansson polariserar med sin fixering vid Hitler

 1. Carl den 12

  Låter som att vara politiker i dag är bekvämt, twittra och skylla över skulden, som ett oansvarigt barn !!!

  Calle undrar om någon på riktigt tror att man kan glömma andra världskriget ???
  Använda diktatorn Adolf som skrämselpropaganda i striden mot sina politiska motståndare, vinner ingen röster på och samtidigt vara mot polarisering.

  Landet vi befinner oss i är Sverige och året är 2021……………..

  Svar
 2. ulf

  S,Mp med baksätespartier framstår allt mer som fullkomligt obalanserade i sin rädsla för ett borgerligt samarbete.🤯🤯Det blir sjukligt hur ministrar fullständigt framstår som helt från vettet…Kan någon normal svensk rösta på dessa desperata pajaser ? Kan väl aldrig vara möjligt,de beter sig som helt galna i sin sjukliga rädsla för att förlora makten.🙄🙄Ovärdigt även för dessa S fanatiker….och baksätespartierna med Lööf i spetsen applåderar sina ledare .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.