Polisen förtegna om grovt rån i Sävedalen i Partille

| 1 februari, 2021

Polisen larmades vid 22-tiden om att grovt rån begåtts inomhus i Sävedalen i Partille kommun. Exakt vad som har hänt var under söndagskvällen oklart förutom att det handlar om ett grovt rån. Polisen är för övrigt förtegna om huruvida brottet begåtts i en bostad eller inte, inte heller händelseförloppet vill de kommentera. En sak de berättar är att det rör sig om flera gärningspersoner och att polisen söker efter dem med flera enheter. Enligt vakthavande befäl Pernilla Henry ska ingen person skadats fysiskt vid rånet.

https://www.expressen.se/gt/grovt-ran-i-savedalen-polisen-fortegen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.